Vásárlási információk

Kérjük, amennyiben vásárlója vagy aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket (továbbiakban: ÁSZF) és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért és kötelező érvényűvé tekinti magára nézve.


Általános Szerződési FeltételekA jelen ÁSZF tartalmazza a Kiara Sky Nails (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint:
A webáruház címe: www.kiarasky.hu
A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:
Cégnév: Buzás József István E.v.
Székhely: 3000 Hatvan, Apafi u. 14.
Statisztikai számjel:69005950-4618-231-10
Adószám: 69005950-2-30
Számlavezető bank: K & H Bank Zrt.
Bankszámlaszám: 10403538-77495354-53511018

Ügyfélszolgálat/Áruház adatai:

Cím: 3000 Hatvan, Apafi u. 14.
Telefon: +36 70 3446614
E-mail: kiaraskynails@gmail.com


Az általános szerződési feltételek elfogadása / Regisztráció
A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait.
A kiarasky.hu honlapra történő regisztráció ingyenes. A regisztráció feltétele a regisztrációs adatlap pontos, teljes és időszerű adatokkal való kitöltése, valamint a vásárlási- és szállítási feltételek, az ÁSZF megismerése és elfogadása. A regisztrációhoz szükséges egy érvényes e-mail cím, valamint egy választott jelszó megadása. A jelszó titokban tartása az Ön felelőssége, a belépési információ biztonságos megőrzése elvárt. A regisztrációt követően automatikusan e-mailt küld rendszerünk a megadott e-mail címre. A regisztrációt követően Ön bármikor személyes azonosítója és jelszava segítségével tud bejelentkezni és módosíthatja adatait. Regisztrációjának törlését és/vagy módosítását, hírlevélről való törlést Ön bármikor kérheti tőlünk e-mailban elektronikus levélben, postai levélben vagy kezdeményezheti az erre szolgáló funkciók használatával (pl. regisztráció törlése, hírlevélről történő leiratkozás, adatmódosítás). A regisztráció módosítása és törlése ingyenes. Kérjük, minden esetben ellenőrizze SPAM fiókját is, ha levelet vár tőlünk.
Azok az ügyfél által nem használt tárolt adatok (pl. belépéshez megadott adatok), amelyek nem szükségesek az ügyfél kapcsolattartáshoz, esetleges garanciális vagy szavatossági ügyintézéshez, maximum 3 év után törlésre kerülnek.
Tilos hamis profilok létrehozása. Kérdéses esetekben Buzás József István e.v. - a kiarasky.hu üzemeltetője - kérheti a felhasználót személyes adatainak igazolására, a névhasználat jogszerűségének igazolása céljából.Buzás József István e.v. fenntartja magának a jogot, hogy bármikor figyelmeztetés nélkül a jogszerűtlen regisztrációkat törölje, vagy felfüggessze külön értesítés küldése nélkül. Továbbá fenntartjuk a jogot, hogy bármikor figyelmeztetés nélkül regisztrációt töröljünk, ha a felhasználó indokolatlanul, kárt okozó magatartást követ el oldalunkon.
FIGYELEM! Amennyiben a regisztrációt követő aktiváló linket nem aktiválja 1 hónapon belül, úgy regisztrációját automatikusan törli rendszerünk, így azt meg kell ismételnie, ha újra regisztrálni kíván oldalunkon.


Hibás regisztráció
A regisztráció során megadott adatokat az ADATAIM menüpontban bármikor módosíthatja. Amennyiben regisztráció során hibásan adta meg adatait és/vagy a kötelező kitöltendő mezőket nem töltötte ki maradéktalanul és emiatt rendszerünk nem tudta Önt regisztrálni, úgy Buzás József István e.v. -   a kiarasky.hu üzemeltetője - a Felhasználó mulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért nem vállalja a felelősséget.A megrendelés lépései
1. A regisztráció/Vendég adatok megadása A kiarasky.hu webáruházban vásárlás előtt regisztrációra vagy vendégként az adatok megadására van szükség, amely során az általános adatok, szállítási- és számlázási adatok megadására kerül sor. A regisztráció és az adatok megadása önkéntes és ingyenes. Adatait bármikor módosíthatja, törölheti írásban, levélben, elektronikus levélben vagy telefonon.
  1. A megrendelés összeállítása
A Vevő/Felhasználó az kiarasky.hu webáruházban történő megrendelésével,  tudomásul veszi jelen szabályzatban foglalt valamennyi feltételt, nyilatkozatot, a vásárlási- és szállítási, valamint az Általános Szerződési Feltételt és a weboldal minden feltételének, nyilatkozatnak pontjával egyetért, kötelező érvényűvé tekinti magára nézve.
A megrendelés leadása nem minősül szerződésnek, a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. A szerződés a megrendelés visszaigazolásakor lép érvénybe. Megrendelésének törlését, módosítását a csomag postára történő feladását megelőzően Ön bármikor megteheti e-mailben elektronikus levélben, vagy telefonon.
A Vevő által leadott megrendelés kizárólag az kiaraskynails@gmail.com e-mail címünkről történő visszaigazolásunk után lép érvénybe. A megrendelést legkésőbb 48 órán belül visszaigazoljuk és listázzuk.  A nem valós, vagy nem működő e-mail cím, valamint a valótlan adatok megadása regisztráció során Buzás József István E.v.  nem vállalja a felelősséget sem a szállítási késedelmekért, meghiúsulásáért, sem pedig az ebből adódó semminemű károkért Vevő felé.
  1. A megrendelés elküldése
  2. A megrendelés visszaigazolása
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben, melyet minden esetben egyeztetünk a Megrendelővel. A termék vételárának előre történő kifizetése esetén a teljes összeget visszautaljuk saját költségünkön Megrendelő részére.
A Webáruház működésével, megrendelési- és szállítási folyamatával, valamint a termékinformációkkal kapcsolatban felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken - KAPCSOLAT menüpont - rendelkezésére állunk.

Az adásvételi szerződés létrejötte
1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja, adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)
  1. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak. Az adatvédelmi nyilatkozat, a VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK  és a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK menük minden pontja része az ÁSZF -nek.
  2. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.
Az ÁSZF elválaszthatatlan részét képezi az összes menüpont minden tartalma, melyet felhasználás és/vagy vásárlás előtt olvasson el figyelmesen. Vevő és Eladó között a szerződés elektronikus úton jön létre. Vevő oldalunkon való regisztrálásával elfogadja és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti az Általános Szerződési Feltételt és valamennyi feltételt.
A megrendelések leadása internetes áruházunkba kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.kiarasky.hu webcímen. A telefonon, e-mailen, postai levélben történő rendeléseket nem tudjuk elfogadni.

Árak
A Webáruházban közzétett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak, amelyek tartalmazzák a termékek árát, de nem tartalmazzák szállítás díját.

Szállítás
A megrendelést legkésőbb 48 órán belül visszaigazoljuk és listázzuk a megrendelt terméke(ke)t.  A csomagok kiszállíttatása közvetített szolgáltatásunk, így azok időbeni pontosságáért a felelősséget nem vállaljuk.

Lehetséges fizetési módok
1. Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg (utánvétel)
2. Banki átutalás (előre utalás)

Elállási jog
A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében Ön a megrendelése során élhet a vásárlástól való elállás jogával indoklás nélkül.
A termékek helytelen használatából, tárolásából, tisztításából vagy szállításából eredő károkért felelősséget nem vállalunk.
A vásárlástól való elállás jogát a Megrendelő abban az esetben érvényesítheti, ha a megrendelését átvette. Megrendelő az áru átvételét követő 14, azaz Tizennégy napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól szóban telefonon vagy postai úton írásban, vagy elektronikus levélben e-mail-en keresztül. Ebben az esetben Buzás József István e.v. köteles haladéktalanul, de legkésőbb 30, azaz Harminc napon belül a Vevő által kifizetett összeget visszatéríteni az Ön által megadott bankszámlaszámra történő utalással, vagy megbeszéltek szerint. Vevőt a termék visszaküldésének költsége terheli. A webáruháznak a vásárló számára az elállási joga gyakorlásához nyilatkozatmintát kell közzétenni, amelyet a vásárló adatait kitöltve visszaküldhet. A vásárló nem köteles a mintadokumentumot felhasználni. Más formát is választhat. A lényeg, hogy a beküldött nyilatkozatból kiderüljenek a vásárló (a webáruház kötelezettségeinek teljesítéséhez szükséges) adatai, a vásárlás időpontja és a termék beazonosítható legyen.
Eladó követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését Vevőtől. Írásban történő elállás esetén elegendő Vevőnek az elállási nyilatkozatot 14, azaz Tizennégy napon belül elküldeni Eladó részére. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe.

E-mail címünk: kiaraskynails@gmail.com
Postacímünk:3000 Hatvan, Apafi u. 14.
Telefonszámunk: +36 70 344 6614

Kérem, hogy a termék árának visszafizetéséhez küldjön részünkre postai úton vagy elektronikusan egy bankszámlaszámot (név, számlaszám), ahova az összeget visszautalhatjuk. A termék árát annak visszaérkezését követően utaljuk vissza.

A terméket ajánlott küldeményként, értéknyilvánítással együtt adja fel címünkre a legnagyobb biztonsággal becsomagolva, valamint helyezze a csomagba az elállást tartalmazó nyilatkozatot is (vagy küldje meg e-mail-en keresztül). Az eredeti számlát, vagy annak fénymásolatát postai úton, vagy szkennelt formában elektronikus úton is eljuttathatja részünkre, de nem feltétele az elállási jog gyakorlásának.
A terméket visszaküldéskor ne utánvéttel küldje részünkre, mert ezeket a csomagokat nem áll módunkban átvenni. A terméket ajánlott, értéknyilvánított küldeményként juttassa vissza részünkre. A visszaküldés teljes költsége a Vevőt terheli. Amennyiben a termék helytelenül lett becsomagolva és bizonyíthatóan ennek következtében megsérült a kézbesítés során, úgy a károkozást Megrendelőre terheljük, vagy ha a szállítás során sérült meg, úgy az értéknyilvánítás lép hatályba.

A Megrendelő nem gyakorolhatja elállás jogát:
  • olyan termék értékesítése esetében, mely a fogyasztó személyéhez kötött, ill. melyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő
  • olyan termék értesítése, melynek ára a pénzpiac - értékesítő által - nem irányítható ingadozásától függ
  • ha Megrendelő a terméket felbontotta és/vagy kipróbálta

Hibás teljesítés esetében:
Amennyiben nem azt a terméket kapta, amit megrendelt, úgy haladéktalanul jelezze telefonon vagy e-mailban és azt díjmentesen kicseréljük. Ehhez Önnek vissza kell küldenie számunkra a kicserélni kívánt terméket. A visszaszállítási költségét mi fizetjük. Kérjük, addig ne küldje vissza a terméket, amíg nem egyeztetett velünk a visszaküldés módjáról és ügymenetéről! Csak abban az esetben küldjük a másik terméket, ha visszaérkezett hozzánk a csere-termék. Köszönjük szíves megértését és együttműködését.

Hibás termék esetében:
A megvásárolt terméket csak abban az esetben cseréljük ki, ha azok bizonyítottan hibásak. Ha a megrendelt árucikk bizonyíthatóan hibás, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben nincs módunk a cserére, úgy a Vásárló választása szerint árengedményt kaphat a kiszállított hibás árucikkre, vagy értékegyeztetéssel választhat magának egy másik árucikket, vagy élhet a vásárlástól való elállás jogával.

Szállítási hibából adódó reklamációk:
Buzás József István e.v. a tőle telhető legnagyobb gondossággal csomagolja be hibátlan termékeit és ellenőrzi a termékek épségét feladás előtt. A csomag átvételét követően minden esetben ellenőrizze a csomag és a benne lévő termék sértetlenségét. Kézhezvételkor bontsa ki és lehetőség szerint - ha megoldható - a szállító előtt ellenőrizze azt. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szállító nem kötelezhető arra, hogy megvárja, míg Ön kibontja és leellenőrzi a csomagot. Amennyiben a kiszállított áru megsérült, úgy be kell fáradnia a helyileg illetékes postahivatalba és jegyzőkönyv felvételét kell kérnie. Csak ennek a jegyzőkönyvnek a megléte esetében tudunk panaszt elfogadni. A jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban terméket kicserélni és reklamációt elfogadni. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, keressen bennünket elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére és megpróbáljuk megoldani a kellemetlenséget. Célunk, hogy vevőink elégedettek legyenek a termékeinkkel.
A fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályok és információk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság - www.nfh.hu - honlapján érhetőek el. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szabályai az irányadóak.
Jelen tájékoztató hiányában jogosult a Fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállás jogát.


A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató
Kínálataink között kizárólag megbízható gyártók termékei szerepelnek. A termékeket feladást megelőzően ismételten ellenőrizzük, hogy a Megrendelőhöz kifogástalan, hibátlan állapotú áru kerüljön. A legnagyobb gondosság mellet is előfordulhat azonban, hogy a Megrendelő valamilyen okból elégedetlen a termékkel. A Buzás József István e.v.  mindent megtesz azért, hogy a vásárlói kifogást a vonatkozó jogszabályokkal összhangban a lehető legrugalmasabb módon kezelje. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári Törvénykönyvben (továbbiakban: Ptk.) a 151/2003. és 19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben foglaltak az irányadók.
A szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot - az általános forgalmi adóról szóló törvény alapján kibocsájtott számlát vagy nyugtát - a Fogyasztó bemutatja. Szavatossági igénye érvényesítésekor a szerződés megkötését a Fogyasztónak kell bizonyítania.

Kellékszavatosság
- Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?
Ön a termék hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

- Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?
Ön - választása szerint - az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
1./ Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy - végső esetben - a szerződéstől is elállhat.
2./ Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

- Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?
Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti. Használt dolog esetén ez a határidő...., de legfeljebb egy év.

- Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?
Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

- Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a vállalkozás nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.
  1. Termékszavatosság
    - Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?
    Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön - választása szerint - az 1. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.
- Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?
Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

- Milyen esetben minősül a termék hibásnak?
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

- Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

- Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

- A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?
A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
- a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
- a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
- a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.
A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.
Felhívom figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.
Ha a vállalkozás jogszabály vagy szerződés alapján jótállásra köteles, az alábbi 3. pont beillesztése is szükséges a tájékoztatóba

A kiarasky.hu webáruház mentesül a szavatossági felelősség alól a Ptk. alapján:
A webáruház kisebb hibával rendelkező termékeket is felkínálhat eladásra (pl. esztétikai hiba, szállításból eredő hiba, kisebb gyártási hibák stb.) akár akció és/vagy leértékelés keretében is. A hibákról minden esetben pontosan van Vásárló tájékoztatva a megrendelés előtt. A hiba pontos leírását a termékleírásnál találja a termék fotója mellett a webáruházban. A hiba pontos megismerése után Vevő a megrendelés leadásával tudomásul veszi és elfogadja, hogy ismeri a hibát. Az ismert hibából adódó termékvisszaküldéseket nem áll módunkban kicserélni.
  1. Jótállás
    - Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?
    Hibás teljesítés esetén szerződés/... alapján a ... jótállásra köteles.- Önt milyen jogok és milyen határidőn belül illetik meg jótállás alapján?
- Mikor mentesül a vállalkozás a jótállási kötelezettsége alól?
A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.
Felhívjuk a figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet, egyébként viszont Önt a jótállásból fakadó jogok az 1. és a 2. pontban meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik

Jótállási vagy szavatossági igény bejelentésének módja
  1. Személyes bejelentés
A vásárló bejelentheti személyesen jótállási vagy szavatossági igényét a Szolgáltatónál (Szolgáltató címe). Ekkor az Szolgáltató munkatársa a kifogásáról jegyzőkönyvet vesz fel, amelyben rögzíti:
- a vásárló nevét, címét,
- a termék megnevezését, vételárát,
- a vásárlás időpontját,
- a hiba bejelentésének időpontját, - a hiba leírását,
- a vásárló által érvényesíteni kívánt igényt,
- a kifogás rendezésének módját.
Ha a kifogás rendezésének módja a vásárló igényétől eltér, ennek indokolását a jegyzőkönyvben rögzíti.
A jegyzőkönyv másolatát a vásárló átadja.
  1. Írásban történő bejelentés
A vásárló bejelentheti jótállási vagy szavatossági igényét a Szolgáltatónak (Szolgáltató címe) küldött levélben, vagy elektronikus levélben (info@snsnailshungary.hu). Ekkor a levélnek tartalmaznia kell:
- a vásárló nevét, címét,
- a termék megnevezését, vételárát,
- a vásárlás időpontját,
- a hiba bejelentésének időpontját,
- a hiba leírását,
- a vásárló által érvényesíteni kívánt igényt.....

A szerződés mellékletei:

Adatvédelmi tájékoztató
Az Ön adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk határozatlan időtartamig, vagy a törlés kéréséig.
Buzás József István e.v. az Ön személyes adatait bizalmasan kezeli, mint Adatkezelő és azt harmadik félnek át nem adja, kivétel az Adatfeldolgozók. A megrendelés teljesítéséhez szükséges szállító partnernek a szállításhoz szükséges adatokat adjuk ki, ill. hatósági felkérés alapján.
Az adatokat kizárólag Buzás József István e.v. részére gyűjtjük és dolgozzuk fel a cég gazdasági feladatának teljesítéséhez betartva a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló jogszabályok előírásait.
A hírlevélre való feliratkozás ingyenes és önkéntes. A feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Buzás József István e.v. által üzemeltetett áruházak az Ön részére tájékoztató és reklám céllal hírleveleket küldhessen. Harmadik félnek adatait nem adjuk át. Amennyiben rendszeresen információkat szeretne kapni a kiarasky.hu aktuális ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre. Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat a hírlevélben megtalálható leiratkozó link segítségével. Buzás József István e.v. a személyes adatokat csak a konkrét vásárlással összefüggésben használja fel. A hírlevélre külön kell feliratkozni és nem feltétele az áruházból való vásárlásnak.

Adatvédelmi tájékoztató

Buzás József István e.v. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.
Az adatkezelő címe: Buzás József István 3000 Hatvan, Apafi u. 14.
Az adatkezelő elérhetősége: Tel.: +36 70 3446614 , E-mail: kiaraskynails@gmail.com
Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés.
Az érintett hozzájárulása.
Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.Az érintettek köre: regisztrált felhasználók
A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím.
Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
1./
Név: Buzás József István e.v.
Cím: 3000 Hatvan, Apafi u. 14.
Telefon: +36 70 3446614
E-mail cím: kiaraskynails@gmail.com
Név: Magyar Posta Zrt.
Cím: ugyfelszolgalat@posta.hu
Telefon: +36 06 40 46 46 46
E-mail cím: www.posta.hu
A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- személyes adatainak helyesbítését,
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.
Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.
Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.
Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.
A Felhasználó bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről. A Felhasználó kérelmére az Adatkezelő tájékoztatást ad a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban adja. A kérelmet az Adatkezelő ügyfélszolgálati e-mail címére kell elküldeni.

Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei


Bírósági jogérvényesítés
A Felhasználó személyes adatok védelméhez fűződő jogának megsértése esetén az Adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálata
Az Info tv. 52. §-a alapján bárki a NAIH-hoz fordulhat, ha véleménye szerint személyes adatainak kezelésével kapcsolatban jogsérelem érte, vagy annak közvetlen veszélye fennáll, kivéve ha az adott ügyben bírósági eljárás van folyamatban. A NAIH-hoz tett bejelentése miatt senkit sem érhet hátrány. A bejelentőt a közérdekű bejelentővel azonos védelem illeti meg. A NAIH-hoz illetékmentesen és formai kötöttség nélkül intézhető beadvány. A NAIH honlapja az alábbi címen érhető el: www.naih.hu.
A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

A felelősség korlátozása weboldalon
Buzás József István e.v. 14 éven aluli személyektől személyes adatokat nem áll szándékában kérni. Amennyiben 14 éven aluli személy juttatott el hozzánk személyes adatokat, akkor a gyermek szülőjének vagy gyámjának beleegyezése szükséges. Ha a Szülő vagy Gyám nem egyezett bele az adatok megadásába, kérheti ezen adatok törlését az előző pontban felsorolt módon. Ez esetben a részünkre megküldött adatok a lehető leghamarabb törlésre kerülnek a nyilvántartásunkból. Regisztráláskor a szülői, gyámi beleegyezésről nem kérünk írásbeli igazolást.

A felelősség kizárása weboldalon
Buzás József István e.v., a kiarasky.hu webshop üzemeltetője nem vállal semminemű felelősséget az adatvesztésből, a software helyreállításból, állási időből vagy egyéb kiesett termelési vagy munkaidőből eredő, a Vevőnél keletkezett károkért, illetve elmaradt haszonért, veszteségért. A Felhasználó/Vásárló tudomásul veszi, hogy magának kell gondoskodnia a számítógépe megfelelő használatáról és az azon tárolt adatainak védelméről. A kiarasky.hu webshop üzemeltetője nem vállal felelősséget semmilyen külső, közvetlen vagy közvetett hibákért, speciális vagy esetleges következményekért, károkért, különös tekintettel: üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből adódó, vírusok okozta vonal vagy rendszerhibából adódó károk esetén abban az esetben is, ha Buzás József István e.v. ilyen lehetséges károkról, veszteségekről vagy költségekről tájékoztatták. A rajtunk kívül álló hibákért - akár nyomdai, technikai vagy időjárás okozta rendszerleállás, valamint szolgáltató elektronikus és egyéb vonalhibájából eredő hibákért - felelősséget nem vállalunk.

A szerver leállásából keletkező késedelmes csomagfeladásokért és szállításokért, valamint a szállító hibájából történő adminisztrációs és gyakorlati késedelmekért a felelősséget nem tudjuk vállalni.
Buzás József István e.v. nem vállal felelősséget a Megrendelő számítógépes felhasználói ismeretének hiányából adódó, valamint a programok kezelésének ismerete hiányából történő panaszokért.
A webáruházban található termékek melletti leírások a gyártó által készített leírásoktól eltérhetnek. A Buzás József István e.v. nem vállal felelősséget az esetleges termékismertetők a gyártó, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Az ÁSZF időbeni hatálya: jelen Általános Szerződési Feltételek időbeni hatálya  Buzás József István e.v. vezetésének hatályon kívül helyezéséig érvényes.

Az ÁSZF területi hatálya: jelen Általános Szerződési Feltételek területi hatálya kizárólag Magyarországra érvényes. Magyarország határain kívüli szolgáltatás esetére külön feltételek vonatkoznak.

Használati feltételek módosítása
 Buzás József István e.v. a kiarasky.hu üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy jelen használati feltételeit, vásárlási szabályait egyoldalúan megváltoztassa, módosítsa minden indoklás és külön értesítés nélkül. A Felhasználó az aktuális feltételekről a honlap ezen részén, valamint a többi menüpontban mindig tájékozódhat, mely közzétételük időpontjától hatályosak.
Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés(ek)re a megrendelés pillanatában aktuális árak az érvényesek és ez kerül visszaigazolásra, számlázásra. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk
Hibás teljesítés esetén Ön kérheti a termék:
1.) kicserélését,
2.) árleszállítását,
3.) vétel elállás jogát,
4.) értékegyeztetéssel cseréjét
Amennyiben raktáron van a termék, úgy azt kicseréljük és a kicserélendő áru visszaérkezését követő munkanapon feladjuk. Amennyiben nincs raktáron a termék, úgy Megrendelő eldöntheti, hogy fenntartja-e a megrendelését, megvárja, amíg a termék megérkezik és kicseréljük, vagy visszatérítjük a teljes ár egy részét, vagy ár-érték egyeztetéssel egy másik termékre cseréli, vagy elállhat a vásárlástól. A raktárkészlet alakulása az aznapi rendelések feldolgozása után történik. Vannak termékek, melyek nem utórendelhetőek, nem pótolhatóak.

Hibás termék esetében a megvásárolt terméket csak abban az esetben cseréljük ki, ha azok bizonyítottan hibásak.
A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát.

Szállításból eredő hibák:  Buzás József István e.v. a tőle telhető legnagyobb gondossággal csomagolja be hibátlan termékeit és ellenőrzi a termékek épségét feladás előtt. A csomag átvételét követően minden esetben ellenőrizze a csomag és a benne lévő termék sértetlenségét. Ha megoldható, akkor a szállító előtt, de szállító nem kötelezhető arra, hogy megvárja, amíg Ön kibontja. Amennyiben a kiszállított áru megsérült, úgy legkésőbb a következő munkanapon kérje jegyzőkönyv felvételét a helyileg illetékes postahivatalban. Csak ebben az esetben tudunk panaszt elfogadni. A jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban terméket kicserélni, panaszt elfogadni.