A Kiara Sky Nails története.....

Küldetésünk nem csupán a minőségi porok, géllak,  és a körömlakk folyamatos minőségének biztosítása, hanem a világ körüli professzionális körömtechnikusok számára is a megbízható és előnyben részesített körömrendszer.

 " A Kiara Sky Professional Nails Inc.-nél nem vagyunk idegenek  a körömiparban! Több mint 15 éves tapasztalattal és  a körömtechnikusokkal kapcsolatban megértjük annak fontosságát, hogy ügyfeleink minőségi, trendi és megfizethető körömtermékeket kapjanak. Arra törekszünk, hogy minden olyan termék, amelyet szakmai ügyfeleinknek szállítunk, meghaladja várakozásaikat. Több mint 50 ezer négyzetméteres csúcsteljesítményű létesítményben munkatársaink és szakértői csapatunk folyamatosan a minőség ellenőrzésre összpontosítanak, kutatják és fejlesztik a következő nagy ötletet. 

Tehetséges csapatunk a tervezők és a sokoldalú szakemberek, követik a legújabb trendeket, hogy ügyfeleink a Kiara Sky Nails legforróbb színválasztékát az ultramodern, és stílusos csomagolásban kapják kézhez. A minőségi, trendszerű színválaszték és a szemet gyönyörködtető terméktervezésért mindent megteszünk. 

Ez tükrözi sokoldalú személyiségünket és hogy kik vagyunk. A legjobb az egészben, büszkélkedünk és szeretjük, amit csinálunk. Nagyszerű körömápolási termékek vásárlása ügyfeleink számára nem csak munka, hanem szenvedélyük is!